Velkommen

Hallao, før jeg kommer i gang med denne bloggen får jeg vel begynne med at jeg heter Karen Martine og er fra Bergen. Jeg skal dra på utveksling til høsten (om 7 dager ja) altså skoleåret 2016/2017 hvor jeg skal være i 10 måneder. Denne bloggen har jeg tenkt å bruke for å oppdatere venner, fammen og forhåpentligvis framtidige studenter. Selv har jeg lest mange utvekslings blogger opp gjennom årene, som har gitt meg ett inntrykk av hvordan dette blir. Jeg reiser med organisasjonen Explorius og har valgt programmet select. Underorganisasjon jeg har er Educatius. Grunnen til at jeg valgte select er fordi jeg ville sørge for at jeg fikk alle fagene jeg trenger, så jeg slipper å ta opp igjen vg2. Jeg har familie i California og det er tross alt en veldig fin stat, så tenkte meg først der. Men siden de ikke hadde tysk på de skolene falt jeg for Arizona og skal bo i Phoenix. For ca en uke siden fikk jeg vertsfamilie som består av mor, far og 2 sønner. Jeg har hatt kontakt med vertsmor nå på forrhånd og familien virker veldig grei så utifra inntrykket jeg har fått hittil er jeg fornøyd med familien. Skolen jeg skal gå på heter Paradise valley high school, vet også at det er 3 andre norske jenter som skal gå på den skolen. 

Jeg er veldig spent på hva dette skoleåret vil by på, både på godt og vondt. Hvor lenge jeg holder ut med denne bloggen er også en annen sak, men skal prøve å holde den gående. Dette ble ett standard utvekslingsstudent (kjedelig) første innlegg. Har ikke noe særlig mye å skrive om før jeg reiser så får se når neste innlegg kommer. Lurer dere på noe er det bare å kommentere! Håper du vil være med å følge meg på denne reisen. 

Processed with VSCOcam with m3 preset


 

4 kommentarer

Linni

26.07.2016 kl.16:04

wohoo gleder meg til å lese <33

Nathalie

26.07.2016 kl.16:12

Wuhuu jeg og 😍👌🏼

mallaas

26.07.2016 kl.17:23

<3<3<3gledermeg, du er rå karen!!

-malin&marthe

06.08.2016 kl.10:18

Nytt innlegg snart??

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Jeg heter Karen Martine, en 17 år gammel jente fra Bergen.Det kommende skoleåret 16/17 skal tilbringes i Arizona. Reiser med organisasjonen Explorius/ educatius som underorganisasjon. Jeg blogger for å oppdatere venner og familie, og håper bloggen kan hjelpe framtidige utvekslingsstudenter. Håper du vil følge året mitt i statene.


hits