Pinetop og konsert

Lokal tid 08.22p.m

Hei, for 3 uker siden var det Labor weekend. Så vi tok sjansen og dro opp til grandma sin hytte i Pinetop. Vi stod opp tidlig søndag for å kjøre dit, på veien stoppet vi for frokost, på en liten lokal frokost restaurant. Så dro vi direkte til grandpas golf club. Var en veldig koselig golf park. Tro det eller ei så er ikke bare Arizona ørken, her fikk jeg bevist at de også har grønne trær og planter.
Måtte selvfølgelig spørre disse skjønne jentene som hadde lemonade stand ¨just like the movies¨.

Når vi kom fram til hytten tok jeg meg en forfriskende joggetur, det var bare 22 grader siden det er mye høyere oppe på fjellet, så det var mulighet for å jogge uten å renne vekk.


Glemte selvfølgelig å ta mer bilder resten av kvelden, men fikk nå bildet av disse sykt gode bakte potetene<333 Etter en lang dag gikk vi og la oss, men plutselig våkner jeg opp kl2 og kunne ikke sovne igjen. Jeg var veldig kvalm og følte for å spy, så klarte ikke å sovne igjen heller så var helt utslitt. Dagen etterpå innså vi fort at det var høydesyke jeg hadde fått. Fjellet var sånn 2400moh, noe kroppen min ikke tålte. Så mandag dro vi fort hjem, men formen ble ikke noe særlig bedre.


Uken fortsatte og torsdag hadde vi svømmestevne, deretter gikk alle ut å spise burger(blitt en liten torsdags tradisjon etter alle stevner)

Fredag etter svømming dro hele familien på italiensk resturante. Senere dro meg og Ida ut for å kjøpte masse snacks til filmkveld.


Lørdag morgen dro jeg ut tidlig for å løpe intervaller, noe som var veldig varmt og klamt. Når jeg kom hjem dro meg og Ida for å fikse bryna. Senere dro vi ut på bursdagsmiddag til Lorena. Var en veldig koselig kveld med jentene. Rett etter vi kom hjem fra senteret var det faktisk skudd som ble utløst på senteret, ingen ble truffet men veldig skummelt #onlyinamericaSøndag hadde vi bestemt oss for å lage skoleboller eller ¨vanilla donuts¨ som de kaller det. Meg og vmor hadde oversatt oppskriften og hadde alle ingredienser klar. Vi brukte nesten 3 timer på disse skolebollene, men endte opp med at de var rå inni. Vi skulle ha grillkveld med slekten denne kvelden, men ble dessverre ikke servert norsk dessert som alle hadde satt fram til. Kvelden var veldig koselig med familien og grilling.

Så gikk uken til skole, svømmestevne og gratis middag på Shake Shack fordi vbror begynte å jobbe der.


Fredag var det konsert som stod på planen. Meg, Ida og Eirin (bloggen hennes her) dro på Demi Lovato og Nick Jonas konsert. Konserten var kjempe vellykket, og spesielt Demi har en helt rå stemme.Foodfoodfood<3
Lørdag dro vi på Cody(lillebror) sin Amerikansk fotball kamp, etter kampen dro vi ut for lunsj med noen venner av familien. Resten av lørdagen gikk til å slappe av, grilling og filmkveld med familien. Så dro vi for dessert til shake shack fordi Zach(storebror) var på jobb.


Søndag dro meg og Christina på Zumba, det var kjempe morsomt. Deretter var det Kirken og ut å spise lunsj. Så dro meg og Cody på senteret. Senere dro jeg ut for å spise iskrem med en fra klassen.
Denne uken har gått i skole, svømming og lekser. Det er det meste hverdagen går i men jeg trives.

Når jeg kommer hjem sliten fra 2 timers svømmetrening på onsdag, og ser denne kaken kunne ikke blitt mer glad :)

I dag skulle vi ha ett svømmestevne etter skolen, men når vi satt på bussen på vei til møtet ble stevne avlyst. Bassengene vi svømmer i er ute, så takket være lynet ble det ikke stevne i dag(yeyyy). Det har vært en slitsom uke med mye skolearbeid, så jeg er kjempe glad for å kunne slappe av en ettermiddag.

Jeg tenker å kjøre i gang en spørsmålsrunde, så hva lurer du på? Spør om alt du lurer på. Gjerne kom med innslag hva dere vil jeg skal skrive om.

7 kommentarer

Ikke Ida

23.09.2016 kl.05:43

Hvem er den sykeste jenta du har møtt hittil?;))))

Amalie<333

23.09.2016 kl.20:25

Har du fått godt forhold til vertsfamilien din?

Syns du skolen der er vanskelig?

rompen

23.09.2016 kl.20:31

kor tidlig står du opp før skolen?

kan du fortelle litt om hvordan en skole dag er, hvor lenge en time varer, hva du gjør i en time, pauser, fag osv?

Natti

23.09.2016 kl.21:50

Hvordan går det med salaten? Vanskelig å holde seg unna american style food?

Hvordan var det å få seg venner på skolen?

Hvordan er lærerne der i forhold til Norge?

Skoleopplegget i forhold til Norge?

Marthe og Tiril

23.09.2016 kl.23:51

Vi savner deg, savner du oss? <333

Madelia

23.09.2016 kl.23:53

Hvordan er det å bo så langt vekke og unna alle dine nære?

Har du mange kjipe dager?

Hva er det beste med å bo i vertsfamilie?

Hva tror du at du kommer til å savne mest når du drar hjem igjen?

Ser du fram til å møte vennene dine igjen?

Er det noen du spesielt du kjenner du savner ekstra mye?

Er det familie eller venner du merker savnet mest på?

Stå på <3<3

Tomine

23.09.2016 kl.23:59

Er det noen gutter i sikte der nede?

Er det lett å skaffe seg venner?

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Jeg heter Karen Martine, en 17 år gammel jente fra Bergen.Det kommende skoleåret 16/17 skal tilbringes i Arizona. Reiser med organisasjonen Explorius/ educatius som underorganisasjon. Jeg blogger for å oppdatere venner og familie, og håper bloggen kan hjelpe framtidige utvekslingsstudenter. Håper du vil følge året mitt i statene.


hits