Halloween, Homecoming og hjemmelengsel

Lokal tid 11.20am

Hei! Tenkte å stikke innom for å oppdatere dere om hvordan ting går her nede. Tiden flyr, som jeg sier i hvert innlegg. Nå er svømmesesongen over også. Jeg har ikke tenkt å gå på noen vintersport, så jeg har meldt meg inn på treningssenter. For en uke siden hadde vi homecoming. Dagen begynte med manikyr og pedikyr med venniner, deretter dro vi på fotballkampen til Cody. Etter kampen dro vi hjem for å fikse oss, var ute å tok bilder og så dro vi ut for å spise med gjengen. Kvelden var mye bedre enn forventet og leggene var helt utslitt etterpå. Vi dro hjem til meg og grillet etter dansen, hvor vmor hadde stelt i stand med snacks og grillmat. Dagen etter homecoming var vi på fjelltur med familien. Det er helt utrolig at det allerede er november med tanke på at vi går rundt i shorts i 29 grader enda.

Joggetur med duke // Vmorfar sin 70 års feiring.


Vertsmor, morfar, onkel og tante.Statefair, frivillig arbeid hvor vi delte ut mat til folk som trenger det(vertsmor, vertsbror, meg, Ida og vertsfar), vertsmormor sin bursdag og ett helt tilfeldig hus som hadde pyntet til halloween. 


Foodmarket


Lillebror prøver ut min nye yogamatte


Her arrangerte Håkon halloween party for alle utvekslingsstudentene.


Her har vi alle utvekslingsstudentene I phoenix++


Så hadde en i danseklassen min Halloween fest, veldig koselig.

Måtte jo gå trick or treat, selvom vi var de eldste i alle nabolag. Hvert hus vi gikk til lo de godt når vi ikke kom med noen småsøsken.


Aller siste svømmestevne, kommer til å savne svømmetreningene masse.


Seniors på svømmelaget


Spiste opp sånn alle jordbærene før vi rakk å ta bildet <3


Homecoming fotball game
Cody sin siste fotballkamp( i går), etter kampen var det fullt hus og pizza party hos.


Vertsfamilien og venner tar meg med på masse kjekt her nede, kunne ikke vært mer heldig. Jeg stortrives her, men er også veldig vanskelig til tider. Da er det veldig greit å ha andre utvekslingstudenter å snakke med enten her eller andre steder(Cecilie<3). For er en situasjon som dette er umulig for andre å forstå uansett hvor mye man prøver å sitte seg inn i den. Å være utvekslingsstudent betyr å trakke 5 meter utenfor komfortsonen, alt det trygge man er vant til er snudd på hodet. Jeg vil ikke dra hjem på grunn av alle de herlige menneskene jeg har her, men samt til tider er det mitt største ønske. I den første måneden var alt helt supert og alt var nytt og fantastisk. Men etter 1 måned når du begynner å bli litt vant til ting. Da finner du mange små ting du savner, ting og steder du ikke kunne brydd deg mindre om når du var hjemme. Derfor har jeg helt ok- kontakt med de i Norge, dette føler jeg har vært det som ¨hjelper¨ for min del for å ikke gjøre hjemmelengselen værre. Men jeg savner dere alle mine nærmeste selvom jeg ikke facetimer (det er det værste) med dere <333 Dette er helt naturlig for en utvekslingsstudent, men ville bare nevne det for alt jeg viser til dere er de fine og gode sidene av dette året. Det er ikke bare kjekt og fantastisk.

Nå skal jeg ut å trene med familien, vi snakkes!
 

Les mer i arkivet » November 2016 » September 2016 » August 2016
+ legg meg til som venn

Jeg heter Karen Martine, en 17 år gammel jente fra Bergen.Det kommende skoleåret 16/17 skal tilbringes i Arizona. Reiser med organisasjonen Explorius/ educatius som underorganisasjon. Jeg blogger for å oppdatere venner og familie, og håper bloggen kan hjelpe framtidige utvekslingsstudenter. Håper du vil følge året mitt i statene.
hits